Lagring - Trygg lagring i moderne klimaregulerte lokaler - Team Relocations

Lagring

Moderne, klimaregulerte lagerlokaler for kortere eller lengre perioder.

Lagring

Team Relocations tilbyr moderne, klimaregulerte lagerlokaler for kortere og lengre tidsrom. Rett og slett rimelig lagerplass! Vi henter og leverer hos deg.

Det er ingen begrensninger i hvilke lagringsoppdrag vi kan påta oss. Trenger du midlertidig eller permanent lagringsplass er eiendelene dine trygge hos oss.

Team Relocations gjør det enklere å flytte til en midlertidig adresse.

Med Team Relocataions er det like enkelt å flytte via en midlertidig adresse, som direkte til en endelig adresse. Forskjellen er bare at vi tar vare på tingene du ikke har behov for eller plass til underveis. Hvis oppholdet på midlertidig adresse avbrytes eller forlenges, er det bare å si fra. Hos oss står tingene trygt – så lenge du trenger lagerplass. Enten det er smått eller stort.

Trygg lagring

Ved alle våre lagre er det et omfattende sikkerhetsopplegg. Lagrene har direktelinjer til det lokale brannvesenent, alarm og de er dessuten sikret av skadedyrskontrollen med hensyn til møl, mus og annet utøy.

Klimakontroll sørger for at dine verdier kan oppbevares i lang tid uten forringelse.

Stålcontainer til leie

Nå kan vi tilby deg leie av stålcontainer som kan plasseres i din hage eller på vårt fjernlager.

Send oss en prisforspørsel allerede idag – vi leverer til din adresse eller kan være behjelpelige med å frakte det du trenger til våre lokaler.

Gjelder kun Oslo og Akershus

Send prisforespørsel

1 + 0 = ?

På flyttefot? Vi ringer deg!

6 + 1 = ?

Kjære besøkende,

Team Relocations skiftet 1. Januar 2020 navn til SIRVA. Vi er nå del av verdens største relocation- og flyttebyrå, og ser frem til å hjelpe deg uansett hvor i verden du skal flytte.

Denne nettsiden vil fortsatt være aktiv en liten stund fremover, før vi går over til en ny nettside.

Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag!