Flytting - tjenester - Bestill flytting - Team Relocations

Flytting innenlands

På flyttefot i Norge? – Vi hjelper dere med flytting!

Flytting innenlands

Team Relocations, tidligere Majortrans, har 80 års erfaring på nasjonale flyttinger. Benytter du benytter Team Relocations vet du at flyttingen blir gjennomført av erfarene flyttefolk som har hatt dette yrket i store deler av sitt yrkesaktive liv.

Bedrifter har ofte overvekt av internasjonale flyttinger, men det er ikke ensbetydende med at nasjonale flyttinger uteblir. Det er definitivt et behov for flyttinger også innad i Norge, og vi hjelper like selvfølgelig med disse som med de internasjonale flyttingene. Vi har ukentlige avganger mellom Oslo, Bergen og Stavanger og på forespørsel utfører vi flyttinger over hele landet.

Å flytte dreier seg like mye om respekt for den enkeltes opplevelse av prosessen, som det å pakke og transportere møbler og gjenstander med affeksjonsverdi, fra et sted til et annet. Momenter som stress, minner og følelser skal tas hensyn til under flytting.

Mulighetene er mange og vi har ekspertisen! Vi kan skaffe til veie nødvendig hjelp til montering av elektriske artikler, vaskemaskiner og lignende. Har du behov for lagring tilbyr vi det også.

Skal du flytte innad i Norge, ta kontakt med oss og vi vil gjøre det vi kan for å skape de løsningene som passer best for deg.

P.S. Ansatte av våre avtalekunder får ofte de samme gode betingelsen når de flytter som privatpersoner som de ville fått om arbeidsgiver betalte oppdraget – husk å sjekke om din arbeidsgiver har en avtale med oss når du bestiller!

Flytting innenlands

Team Relocations tilbyr landets mest bekvemme flytting innenlands – til en konkurransedyktig pris. Vi gir deg et uforpliktende tilbud – og du kan velge fra øverste hylle. Det mest bekvemme er selvfølgelig å overlate absolutt alt til oss –  til og med rengjøring av den boligen du flytter fra. Team Relocations gir deg akkurat den håndsrekningen du trenger. Du velger rett og slett selv hvilke tjenester du vil bruke.

Stressfri flytting

Noen kaller det luksus, mens andre som har flyttet før vet at det å flytte er både stressende og slitsomt. Hvis du ønsker det, kan du overlate alt til Team Relocations. Det innebærer at vi ordner alt fra nedpakking og flytting til utpakking og vask. Vi har også gode lagerlokaler, dersom hus eller leilighet skal leies ut umøblert. Spør oss om løsninger!

Prisgunstige løsninger

Så langt det lar seg gjøre går flyttelassene på faste ruter. Slik flytting gir lavere pris. Vi har for eksempel ukentlige avganger mellom Bergen – Oslo og Oslo – Stavanger. Vi dekker hele Norge med egne biler, eller samarbeidspartnere. Med våre avdelinger i Oslo, Bergen og Stavanger dekker vi også alt av lokale flyttinger i disse storbyregionene.

Fast flyttekonsulent

Vi utfører besiktigelser i forkant av flyttingen som en del av servicen. Før og under selve flyttingen får du en fast konsulent som hjelper deg og ”følger med” deg på reisen.

Utvask

Utvask er den kjedeligste delen av flytting. Vi kan i samarbeid med vårt rengjøringsbyrå tilby utvasking av bolig og kontorlokaler etter flytting.

Kontakt oss idag for pristilbud for utvask!

På flyttefot? Vi ringer deg!

3 + 4 = ?

Kjære besøkende,

Team Relocations skiftet 1. Januar 2020 navn til SIRVA. Vi er nå del av verdens største relocation- og flyttebyrå, og ser frem til å hjelpe deg uansett hvor i verden du skal flytte.

Denne nettsiden vil fortsatt være aktiv en liten stund fremover, før vi går over til en ny nettside.

Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag!