Arkivlagring - Team Relocations

Arkivlagring

Team Relocations tar hånd om dokumentene for deg med en sikker og profesjonell fagkompetanse.

Arkivlagring

Flyter dokumentene på pulten din? Er arkivskuffene fulle av gamle dokumenter?
Hva gjør du når arkivlageret er fullt og du fremdeles ikke finner plass eller system til alle dokumentene? Å ha egne store arkvilagre er kostbart og tidkrevende.

Alt som skal til for å frigjøre kontorplass og lette bekymringene er å ringe Team Relocations.

Trygt og sikkert

Vi lagrer alle dokumenter i kvalitetsesker beregnet for dokumenter. Disse står videre i trecontainere med hylleplass hvor det er lett tilgjengelig. Team Relocations har moderne lagerlokaler. Lagrene er støvfrie, tempererte og har tilknytning til en lokal brannstasjons. Det gjør at dine dokumenter står trygt hos oss. Du er velkommen innom for å ta en titt på våre lagerfasiliteter.

Arkivjournal

Når dokumenter lagres er det viktig med et godt system for å finne tilbake når man skulle trenge dem. Alle eskene merkes med innhold for enkelt å finne frem igjen og vi vil være behjelpelig med å lage arkivjournaler. Skulle det være behov for gjennomgang av noen av de lagrede dokumentene så utleveres disse ved bestilling, innen fire timer.

Makuleringstjenester

Alle dokumenter blir behandet konfidensielt og etter avtale med kunden. Vi har også makuleringestjenester for sikker makulering av dine dokumeneter ved behov.

Trenger du arkivplass? Vi ringer deg!

1 + 0 = ?

Kjære besøkende,

Team Relocations skiftet 1. Januar 2020 navn til SIRVA. Vi er nå del av verdens største relocation- og flyttebyrå, og ser frem til å hjelpe deg uansett hvor i verden du skal flytte.

Denne nettsiden vil fortsatt være aktiv en liten stund fremover, før vi går over til en ny nettside.

Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag!